Фотоволтаични електроцентрали за бизнеса

Фотоволтаичните електроцентрали също наричани още слънчеви електрически системи, слънчеви системи, соларни системи, енергийни системи или слънчеви централи.
Предизвикателство пред всеки, притежаващ собствена производствена сграда, е да се намалят разходите за обслужване. В това число влизат и разходите за електроенергия, като в някои случаи, те се оказват много голямо перо, с пряко влияние на себестойността на произвежданата продукция.

Дългорсочна инвестиция

Инвестицията се изплаща на 100%, а животът на инсталацията е над 20 години.

Преобразува слънчевата светлина в електричество

Възползвайте се от чистата природна енергия на Слънцето

Чрез изграждането на фотоволтаична централа на покрива на сградата, на практика, ставате напълно независими към промяната на цената на тока, закупуван от регулирания или свободния пазар.

Изграждането на фотоволтаична централа за собствени нужди е в голям плюс, особено ако е правилно оразмерена и проектирана, така че да се усвоява 100% от произведената енергия.

Инвестицията е еднократна и не изисква никакви разходи за суровина, а поддръжката в изправно техническо състояние е пренебрежимо малка – слънцето само работи за вас.

Ако нямате достъп до електрическата мрежа, надеждна мрежа или просто искате да сте независими от електрическите предприятия в страната и искате да съхранявате самостоятелно електричество, тогава този тип слънчева електроцентрала е добър избор за вас.

фотоволтаична електроцентрала покрив

Имаш нужда от такава система?

Ние можем да ти помогнем с проектирането и изграждането. Свържи се с нас и ще можем да уточним всичко необходимо, за да предложим най-удачното решение.

  • Изключи се от пазара на електрическа енергия
  • Инвесирай в дългосрочен план
  • Спестявай средства
  • Използвай чист и природен източник на енергия